Malmö Akvarieförenings auktioner

MAF anordnar i början av varje år en stor auktion för akvarierelaterat gods såsom fiskar, växter, räkor, foder, akvarier, dekorationsmaterial, tekniska tillbehör med mera.

Tidigare auktioner har varit succéer och dragit besökare och säljare från stora delar av södra Sverige. Alla akvarieintresserade är välkomna både som säljare och köpare!

Som köpare har du chansen att göra fina fynd och hitta arter som normalt inte ses i handeln.

Som säljare har du chans att sprida intresset för dina favoritfiskar och dessutom få tillbaka lite av de pengar du investerat i din hobby. Så tveka inte, välj ut fisk, räkor och andra djur och växter att sälja och leta igenom dina gömmor i jakt på akvarieprylar du inte behöver längre. Med all säkerhet finns det någon som är beredd att betala för just den fisken eller prylen. Allt akvarierelaterat är välkommet.

Dessutom är det kul att gå på auktion, vare sig man köper, säljer eller bara tittar!

Förutom auktionen anordnas ett akvaristiskt lotteri med fina priser på varje auktion. Fika och varm korv finns till försäljning.

Malmö Akvarieförening tar 20% av försäljningssumman i auktionsarvode.